Clubkampioenschap TV Glimmen 2018

19 september 2018.
 
Beste tennissers,

De clubkampioenschappen gaan bijna beginnen! Na heel wat gepuzzel is het onderstaande wedstrijdschema er uitgerold. Kijk even goed wanneer je bent ingeroosterd. Wanneer je twee keer achter elkaar bent ingeroosterd, krijg je uiteraard voldoende tijd om even te herstellen en een drankje te doen. We spelen in het geval van een derde set een super tiebreak (een tiebreak tot de 10). Verder kan er natuurlijk iets mis zijn gegaan met de planning, stuur in dat geval even een mail naar [email protected]
 
Succes allemaal!
 
 
Van donderdag 20 tot en met zondag 23 september vinden de clubkampioenschappen van T.V. Glimmen plaats. Alle leden, junioren en senioren, van T.V. Glimmen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Naast de strijd voor een aantal eervolle titels willen we met de clubkampioenschappen tevens het zomerseizoen afsluiten. Dus niet alleen tennis maar ook een hoop gezelligheid! 
 
Tijdens het weekend is er een speciale middag (waarschijnlijk op de vrijdag) waarop de jongste jeugd met de "Rode en Oranje bal" clubkampioenschappen tegen elkaar spelen. Ook de jeugd die met de "Groene bal" spelen doen mee aan de clubkampioenschappen. De kinderen die les hebben doen automatisch mee en hoeven geen inschrijfgeld te betalen. De jonge jeugd krijgt hierover later meer informatie.
 
De wedstrijden voor de senioren en junioren die met de ''gele bal'' spelen worden ingepland op de volgende dagdelen:
- Donderdagavond 20 september: eerste ronde start om 18.00 uur, laatste ronde wordt om 21.00 uur ingepland.
- Vrijdagavond 21 september: eerste ronde start om 18.00 uur, laatste ronde wordt om 21.00 uur ingepland.
- Zaterdagochtend en -middag 22 september: ochtend sessie begint om 10.00 uur, de middag start om 13.00 uur, laatste ronde wordt om 16.30 ingepland.
- Zondagochtend en -middag 23 september: ochtend sessie begint om 10.00 uur, de middag start om 13.00 uur, laatste ronde wordt om 15.00 ingepland.
 
De prijsuitreiking is zondagmiddag rond 16.30 uur - het exacte tijdstip is afhankelijk van de laatste speelronde. 
 
Voor alle senioren en junioren die met de ''gele bal'' spelen: middels de onderstaande link kun je je opgeven voor de herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en/of mixdubbel. Je mag je maximaal voor twee onderdelen opgeven. Let wel, je hoeft niet alle dagen beschikbaar te zijn om deel te nemen. Na het invullen van je persoonlijke gegevens kun je op het inschrijfformulier tevens aanvinken voor welke onderdelen je je wilt inschrijven én aangeven wanneer je beschikbaar/verhinderd bent. 
 
Alle deelnemers moeten zich apart aanmelden. Houdt hier dus rekening mee met het opgeven. In het geval je bijvoorbeeld een damesdubbel speelt, moet ook uw dubbelpartner zich opgeven. 
 
Kosten voor deelname zijn 5 euro, voor dit bedrag kun je één of twee onderdelen spelen. Voor aanvang van de eerste wedstrijd dient u dit bedrag in contanten (gepast) aan de wedstrijdleiding te geven. 
 
Geef je op door middel van het volgende digitale inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/IyziYs0lMg9ThA4Y2
 
LET OP: INSCHRIJVING SLUIT 15 SEPTEMBER 2018!
 
In het geval je nog vragen heeft kun je contact opnemen met Lennard Duursema (E: [email protected], T: 0636105842) of Mirjam Gietema (T: 0620645647)

 

 

Clubkampioenschap 2018 Baanschema.pdf Clubkampioenschap 2018 Poule-indeling.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 050

TV Glimmen

Markeweg 2
9756 BZ Glimmen