Inschrijving tennislessen 2019

13 maart 2019

Beste tennissers,
 
De lente komt er aan en dat betekent dat de tennislessen ook weer gaan beginnen!
Je kan je tot 30 maart aanmelden door een mail te versturen naar [email protected].
Bij je aanmelding kan je aangeven op welke dagdelen je verhinderd bent, welke dag je voorkeur heeft en met wie je graag samen traint. Ook is het mogelijk om je voorkeur voor groepsgrootte aan te geven. In het reglement van 2019 vind je alle opties en tarieven.
 
Er wordt dit zomerseizoen getraind op maandag, dinsdag en vrijdag.
Auke Anne en Mirjam zullen dit jaar helaas geen training meer geven. Voor hen allebei is het lastig om het lesgeven te combineren met hun baan. Dit zomerseizoen worden alle lessen verzorgd door Lennard Duursema.
 
De kinderen die afgelopen winter hebben getraind hoeven zich niet opnieuw op te geven voor training. Zij zullen automatisch worden ingedeeld in een geschikte groep. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen wederom extra voordelig twee keer in de week trainen.
Voor de trainingsgroepen van woensdag wordt een plekje gezocht op maandag, dinsdag of vrijdag. Het is dus wel handig om voor 30 maart aan te geven als uw kind op een van die dagen verhinderd is.
 
Dit jaar is er ook weer Maak Kennis Met Tennis voor jong én oud! Enthousiastelingen kunnen zich tot 30 maart aanmelden door een mail te versturen naar [email protected].
 Voor niet-leden is dit dé mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met onze mooie sport. Voor 20 euro krijgen de deelnemers 4 trainingen, waarbij er voor materiaal wordt gezorgd. Voel je vrij om je vrienden, familie en kennissen hierover te informeren! 
 
De lessen starten als het goed is in de tweede week van april. We doen ons best om in ieder geval een week van te voren de indeling bekend te maken.
 
Voor vragen: mail naar [email protected] of bel naar Lennard Duursema: 06-36105842.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 050

TV Glimmen

Markeweg 2
9756 BZ Glimmen