TV Glimmen Clubkampioenschappen 28-30 juni 2019

27 mei 2019

Beste leden, junioren en senioren, 

Tijdens een geslaagde "eat and meet" is er onder het genot van een heerlijk stukje pizza besloten om van vrijdag 28 juni tot en met 30 juni de clubkampioenschappen te organiseren. Alle leden, junioren en senioren, van T.V. Glimmen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Je kan je aanmelden door voor 23 juni een mail te sturen naar [email protected].
 
Tijdens het weekend is er een speciale middag (waarschijnlijk op de vrijdag) waarop de jongste jeugd met de "Rode en Oranje bal" clubkampioenschappen tegen elkaar spelen. De kinderen die les hebben doen automatisch mee en hoeven geen inschrijfgeld te betalen. De jonge jeugd krijgt hierover later meer informatie.    
 
De senioren en overige junioren spelen deze editie alle wedstrijden in het dubbelspel. Je kan je dus opgeven voor herendubbel, damesdubbel en/of mixdubbel. Je kan je samen met een dubbelpartner opgeven, maar je kan je ook alleen opgeven en dan zoeken wij een geschikte dubbelpartner voor je. We streven er naar om alle koppels in gelijkwaardige poules in te delen, zodat iedereen meerdere leuke wedstrijden kan spelen. De poulewinnaars spelen uiteindelijk tegen elkaar in de finales
 
Je hoeft niet alle dagen beschikbaar te zijn om deel te nemen, maar het is wel mooi als je op zondag beschikbaar bent voor de finales en prijsuitreiking. In overleg is er veel mogelijk, dus mocht je twijfelen omdat je in het weekend verhinderd bent neem dan even contact met ons op. Het kan bijvoorbeeld mogelijk zijn om eerder in de week al een poulewedstrijd te spelen. Bij je aanmelding kan je aangeven wanneer je verhinderd bent. 
 
De wedstrijden voor de senioren en junioren die met de ''gele bal'' spelen worden ingepland op de volgende dagdelen:
- Vrijdagavond 28 juni: eerste ronde start om 18.00 uur, laatste ronde wordt om 20.30 uur ingepland.
- Zaterdag 29 juni: eerste ronde start om 10.00 uur en er kunnen de hele dag door wedstrijden worden gespeeld.
- Zondag 30 juni: eerste ronde start om 10.00 uur, laatste ronde wordt om 15:00 uur ingepland.    

De prijsuitreiking is zondagmiddag rond 16.30 uur - het exacte tijdstip is afhankelijk van de laatste speelronde.   
 
Kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon, voor dit bedrag kun je één of twee onderdelen spelen. Voor aanvang van de eerste wedstrijd dient u dit bedrag in contanten aan de wedstrijdleiding te geven. 
 
LET OP: DE INSCHRIJVING SLUIT OP ZONDAG 23 JUNI !

In het geval je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Lennard Duursema (E: [email protected], T: 0636105842)
 
Met vriendelijke groeten,

TV Glimmen

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 050

TV Glimmen

Markeweg 2
9756 BZ Glimmen